E-MENZA PROGRAM BEVEZETÉSE

E-MENZA PROGRAM BEVEZETÉSE

Adatkezelési tájékoztató E-menza

 

TÁJÉKOZTATÓ AZ E-MENZA PROGRAMRÓL

 

Tisztelt Szülő/ Gondviselő

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2024.JANUÁR 1.-től elindul az E-MENZA internetes felülete, mely az Önök okos telefonjáról pesterzsebet.e-menza.hu valamint az óvoda honlapjáról is elérhető  www.barossovi.hu/E-MENZA PROGRAM BEVEZETÉSE alatti linken.

 

Az E-MENZA praktikus, korszerű lehetőséget biztosít az Önök számára, hogy otthonról, bárhonnan időben, és kényelmesen meg tudják oldani gyermekük részére  az étkezés megrendelését, és a megrendelt étkezést elektronikusan szükség esetén(betegség, engedéllyel történő távollét)  le is tudják rendelni.

 

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket, hogy hogyan tudják ezt a lehetőséget igénybe venni!

A pesterzsebet.e-menza.hu felület használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

 

  1. Szülői Nyilatkozat Online felületre történő regisztrációhoz” nyomtatvány letöltése, szülő általi kitöltése, aláírása,  mely lenti linken található
  2. A kitöltött, aláírt Szülői Nyilatkozat szkennelése, és eljuttatása az Óvoda Óvodatitkára részéreelektronikusan info@barossovi.hu
  3. Online felületre való belépés regisztrációután lehetséges
  4. A regisztrációt Ön el tudja végezni azÓvoda által – az óvoda részére Ön által megadott e- mail címre – küldött  EGYEDI REGISZTRÁCIÓS KÓD segítségével. Ezt az óvoda 2023.12.15.-ig elküldi az Ön részére. ( amennyiben az e-mail címe változott, kérjük, azt haladéktalanul jelezze!)
  5. A regisztráció sikeres elvégzése után Önnek lehetősége nyílik Az E-MENZA program segítségével gyermeke ÉTKEZÉSÉT MEGRENDELNI, és LERENDELNI!

 

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az elektronikus ebéd megrendelésére és lerendelésére is érvényesek a Házirend ide vonatkozó szabályai! Az elektronikus ÉTKEZÉS megrendelést (a következő hónapra) a tárgyhó közepéig el kell végezni,  a LERENDELÉST minden nap 9.00h ig be kell jelenteni, ez az óvoda részéről véglegesítésre kerül, és az adatok további módosítására egyedi kérelem alapján sincs lehetőség! A 9.00h-ig megtörtént lerendelés csak másnaptól érvényes, ha 9.00h után történik a lerendelés, csak rákövetkező naptól érvényes a lerendelés! Aznapra lerendelést nem lehet eszközölni, mivel a szolgáltató a nyersanyagot már beszerezte!

 

Remélem, az E-menza program bevezetése, és működése a továbbiakban egyszerűbbé teszi az étkezés MEGRENDELÉSÉT és LERENDELÉSÉT az Önök számára!

 

Fontos tudniuk, hogy a le nem rendelt ételt az óvodának ki kell fizetnie az étkezést szolgáltató cég részére, ha Önök nem rendelik le a gyermek étkezését időben, ez jelentős anyagi kárt okoz az óvodának és a fenntartó Önkormányzatnak.

Kérem, használják az E-MENZA PROGRAMOT és ezzel tegyék Önmaguk és az óvoda számára könnyebbé, egyszerűbbé, – ezáltal hatékonyabbá, takarékosabbá – gyermekük étkezésével kapcsolatos teendőit!

 

SZÜLŐI NYILATKOZAT (linkre kattintva érhető el)

 Az E-MENZA PROGRAM eléréséhez kattintson az alábbi linkre:

 pesterzsebet.e-menza.hu