ISKOLÁBA KÉSZÜLÜNK-aktuális információk beiskolázáshoz 2022-2023 tanévre

Intézmények bemutatkozása

Iskolanyitogató rendezvények

Vörösmarty Mihály Református Általános Iskola

Beiskolázási program

Iskolanyitogató

 

József Attila Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola

Iskolakóstolgató

2021/2022 hirdetmények

Iskolai beiratkozás 2021/2022 Tanévre

Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezésnek elektronikus, online formájára 2021. április 10-től nyílik meg az informatikai lehetőség a szülő/ gondviselő részére a KRÉTA rendszer felületén keresztül: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap. Az e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2021. április 16-án éjfélig van lehetőség.

A beiratkozás adatainak felvétele indokolt esetben, a beiratkozást lefolytató iskola által szabályozott módon, személyesen is megtörténhet 2021. április 15-én és 16-án, a járványügyi veszélyhelyzet miatt megkövetelt egészségügyi szabályok szigorú betartása mellett! 

Érdeklődjenek az iskolák honlapján, és telefonos elérhetőségein!

Részletes TÁJÉKOZTATÓT ITT olvashat!

TÁJÉKOZTATÓ ISKOLAI BEIRATKOZÁSHOZ

KEDVES SZÜLŐK!

Tekintettel a koronavírus kapcsán kialakult veszélyhelyzetre – az emberek biztonsága érdekében, valamint az óvodák zárva tartására tekintettel – az Emberi Erőforrások Minisztere határozatban rendelkezett az ISKOLAI beiratkozás – szokásoktól eltérő – módosításáról, mely határozatot az alábbi linken olvashatják.

A HATÁROZAT 2. PONTJA RÉSZLETESEN TARTALMAZZA AZ ISKOLAI BEIRATKOZÁS ÚJ RENDELKEZÉSEIT.

Emberi erőforrások minisztere 7/2020.(03.25) EMMI határozata itt olvasható

Fontos információ, hogy az óvoda szakvéleményt már nem ad a szülőnek – mint ahogy az a korábbi gyakorlat szerint működött, – azonban a gyermek oktatási azonosító számát (OM) rendelkezésre bocsájtja azon szülők részére, akik ezzel még nem rendelkeznek.

Hívják bizalommal a csoportos óvó néniket, akiknél rendelkezésre állnak az OM azonosító számok.

Bízunk abban, hogy a megváltozott helyzetben ezek az eljárásbeli megoldások eredményesen segítik az Önök beiratkozási feladatának megvalósítást.

Amennyiben információt igényelnek, keressék a körzetes iskolákat, akik a KRÉTA rendszer használatában, valamint a gyakorlati tudnivalókban segítséget nyújtanak Önöknek.

Óvodavezetés

XX. ker. BFKH Felvételi körzetek 2020-2021