Nyugdíjas Pedagógusok Karácsonya

A Baross 81 óvoda Kék delfin nagycsoportja kapta ebben az évben a felkérést, hogy Pesterzsébet Önkormányzata által rendezett Nyugdíjas Pedagógusok Karácsonyi ünnepségén dalokkal, versekkel köszöntse a nyugdíjas Óvó néniket, dadus néniket.

Mindig Öröm ez számunkra még aktívan dolgozó óvó néniknek, hogy itt lehetünk és a gyermekek számára is fontos, hogy előadásukkal elvarázsolják a jelenlévőket. Nagy izgalommal készültek erre az ünnepre. Jó volt átélni azt, ahogy pár évvel ezelőtt még a gyermekek között dolgozó kollegák, ma már megpihenve, eljönnek ezen a napon és együtt töltik a gyermekekkel ezt az ünnepet.

Kovács Eszter oktatásért és nemzetiségi ügyekért felelős Alpolgármester Úrhölgy köszöntötte az ünneplőket, a CSILI étterem finom ebédet tálalt fel erre az alkalomra.

A gyermekek karácsonyi dalokkal, versekkel köszöntötték a jelenlévőket és egy karácsonyi dramatikus játékot mutattak be az ünnep hangulatához illesztve. A gyermekek előadása nagyon meghatotta a jelenlévőket, a műsor összeállítása Orosz Mariann óvodapedagógust dicsérte. A sok taps és az ajándék mikuláscsomagok igazi örömmel töltötték el a gyerekeket.

Bélteczkyné Szende Hilda
óvodavezető