„Kis karácsony, nagy karácsony” a Baross Oviban

Ebben az évben is csodás, várakozással teli időszak előzte meg a karácsonyt az óvodánkban.

Minden csoport és az óvoda is ünnepi díszbe” öltözött” a gyerekek, az óvónénik és a segítőkész szülők szorgos munkájának köszönhetően.

December elején a lelkes és kreatív szülők izgatottan készültek a már hagyományosan megrendezésre kerülő „Adventi vásárra”. Ebben az évben is gyönyörű, igényes ajándékok kerültek eladásra, melyet ezúton is köszönünk a szülői körnek. A vásár bevételéből a gyerekeknek meglepetés programot szervezünk.

A karácsonyra való készülődés során fontos feladat volt számunkra, hogy kiemeljük az egymás iránti szeretet fontosságát, és meghitt szeretetteljes légkört biztosítsunk a gyerekek részére. Ebben a csodás hangulatban készültek a csoportok az ünnepre és izgatottan várták a szülőket, hogy előadják ünnepi műsorukat, vagy közösen készítsenek karácsonyi díszeket.

A nap fénypontja mégis az volt, amikor a gyerekek felfedezték a feldíszített fenyőfa alatt a játékokat. Öröm volt látni a sok boldog arcot, amint vidáman bontogatják az ajándékokat. Ebben az évben a Német Nemzetiségi Önkormányzat képviselőtestülete is meglepte a gyermekeket egy ajándékcsomaggal, melyet ezúton is köszönünk!

Harsányi Ildikó
vezető helyettes