MADARAK FÁK NAPI KÖRNYEZETSZÉPÍTŐ VERSENY

Pesterzsébet Önkormányzata minden évben meghirdeti a kerületi oktatási intézmények részére a környezetszépítő versenyt. A díjátadó ünnepségen Szabados Ákos polgármester és Juhász Lajosné oktatási és nemzetiségi ügyekért felelős alpolgármester köszöntötte a jelenlévőket és adta át az elismeréseket. Az ünnepségen résztvevő kedves szülők és gyermekek örömmel vehették át a díszokleveleket.

Az óvoda rendszeresen pályázik, ebben az évben az udvar és kert szépítésében kitűzött új lehetőségeket írtuk pályázati célként. Nagyon fontosnak tartja az óvoda nevelőközössége, hogy az óvoda udvari lehetőségeit bővítse, és olyan fejlesztéseket hajtson végre mellyel a gyermekek tudásának gyarapítását elősegítheti.

A már meglévő Fűszer Express, kerti tó, közösségi kiskertek mellett ebben az évben az újra hasznosítást helyeztük előtérbe, ezzel is erősítve azt a szemléletet, hogy a hulladék anyagokat fel lehet használni, az esztétikum és a praktikum mellett a tudásgyarapítás szolgálatába lehet állítani.

A tervezett tevékenységbe a szülők és a gyermekek is aktívan bekapcsolódtak, és a további kertgondozást is közösen végezzük, hogy az elkészített értékek fenntarthatóak legyenek.

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik hozzájárultak az óvoda eredményéhez és elősegítették, hogy ismét dicséretet kapjunk az új ötletekért.

Bélteczkyné Szende Hilda
óvodavezető