NNÖP és az NHÁSZE közös karácsonyi ünnepsége

A hagyományoknak megfelelően, idén december 12- én délután került megrendezésre a Német Nemzetiségi Önkormányzat Pesterzsébet irodahelyiségében az NNÖP valamint a Német Hagyományokat Ápolók Szövetsége Egyesület  közös karácsonyi ünnepsége.Dr Fekete Károlyné elnök köszöntötte a megjelenteket, külön Bárkányi Juditot, a Fővárosi Német Önkormányzat részéről, és a kerületi nemzetiségi intézmények vezetőit, Krén Józsefnét az iskola képviseletében és Bélteczkyné Szende Hildát az óvoda vezetőjét, az NHÁSZE elnökét Lászlóné Ammer Klárát.

A köszöntő utáni műsoron betlehemes játékot mutatott be német nyelven a Pesterzsébeti Nemzetiségi Kétnyelvű Baross Óvoda Sárga Napraforgó német nemzetiségi csoportja Kasza Viktória nemzetiségi óvóda-pedagógus és Puskáné Zsiga Anikó óvodapedagógus vezetésével. A szervezési feladatokat a szülők és a dadusnéni Berta Miklósné segítette.

Dr Fekete Károlyné köszönetet mondott az ovisok színvonalas előadásáért, és minden kisóvodás részére átadta a karácsonyi csomagot a gyermekek nagy örömére, majd minden kedves résztvevőnek Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánt.