Már 062017
 

„Baross Partyt” szervezett közös együttműködésben a Kindergarten Alapítvány Kuratóriuma és a Pesterzsébeti Baross Német Nemzetiségi Óvoda dolgozói közössége 2017. február 25-én, melynek az Ady Endre Általános Iskola aulája adott otthont.

Juhász Lajosné Pesterzsébet Alpolgármestere, a rendezvény védnöke köszöntötte a party résztvevőit. Díszvendégek is megtisztelték a rendezvényt, dr. Fekete Károlyné NNÖP elnöke, Bárkányi Judit a Fővárosi Német Önkormányzat elnöke, Fekete Katalin az Oktatási Kulturális Ifjúsági Informatikai Bizottság elnöke, Gémesi Emese Önkormányzati Képviselő valamint Lászlóné Ammer Klára az NHÁSZE elnöke. A szülői közösség képviselőjeként Sóvári Anita Óvodaszék elnöke, Taraczköziné Endrődi Zsuzsanna a Kindergarten Alapítvány elnöke, Wiedemann Nóra az alapítvány leköszönő elnöke, és Hankóczy Viktória a német nemzetiségi csoportok szülői képviselője voltak jelen.

Juhász Lajosné Alpolgármester Asszony köszöntőjében méltatta a Kindegarten Alapítvány munkáját, valamint megköszönte azt a támogatást, amit az alapítvány nyújt a Baross óvoda eszközfejlesztésére, a gyermekek programjainak támogatására.

Az megnyitót a Pesterzsébeti Közgazdasági Szakgimnázium Gyöngyvirág Tánccsoportja tette ünnepélyesebbé, palotást táncoltak, Tecli Éva tanárnő kísérte a fiatalokat.

A party jótékonysági rendezvényként azzal a céllal jött létre, hogy támogassa az udvari játszóeszközök bővítését. Igazi összefogásban valósult meg ez az est.

Az előkészületekben szorgos szülői kezek, valamint a BGSZC Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma közösségi szolgálatos tanulói nyújtottak segítséget a terem berendezésében, feldíszítésében, melyet ezúton is nagyon köszönünk! A vacsora felszolgálását a BVHSZC Szamos Mátyás Szakgimnázium és Szakközépiskola közösségi szolgálatos tanulói vállalták. Az ízletes vacsorát a Csili Étterem biztosította.

Már hagyomány, hogy az óvoda lelkes munkatársai meglepetés tánccal készültek, mely most is óriási sikert aratott. A jó hangulathoz a zenét Tósoki János DJ biztosította. A party hangulatát a tombolahúzással fokoztuk, sok ajándék várt gazdára. Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik felajánlásukkal boldoggá tették a nyertes tombolaszelvények tulajdonosait. Ezúton mondunk köszönetet minden támogatónak, akik jelenlétükkel, támogatójegyek megvásárlásával, valamint tombolaajándékok felajánlásával segítették a rendezvény sikerét.

KINDERGARTEN ALAPÍTVÁNY továbbra is várja az 1% felajánlásokat, támogatásokat az alábbi számlaszámon:  10104167-39484300-00000003

Köszönjük a támogatásokat!

Taraczköziné Endrődi Zsuzsanna
Kindergarten Alapítvány elnöke                                                 

Harsányi Ildikó
vezető helyettes
szakvizsgázott óvodapedagógus