jún 192017
 

A hagyományos, pedagógiai programunkban is kiemelt helyen álló Juniális – Tehetségnapot idén is nagy sikerrel rendeztük meg egy szép, forró júniusi délutánon.

A rendezvényen Juhász Lajosné Alpolgármester Asszony és az óvoda vezetőjének helyettese köszöntötte a résztvevőket és oklevelek átadásával köszönték meg a szülőtársak egész éves munkáját. Ezúton is köszönjük még egyszer a szülők támogatását, segítségét! A programok sorát a ballagó gyermekek műsorai követték, mind a magyar, mind a német csoportokból.

Igazán felemelő volt látni a gyerekeket, akik fegyelmezetten, pontosan és mosolyogva csinálták végig a szereplésüket, amelyben a dalok, körjátékok és gyermektáncok kaptak főszerepet.

A táncok után a nagycsoportba készülő középsősök elbúcsúztatták iskolába menő társaikat.

Úgy gondolom nem csak a ballagó gyermekek számára volt emlékezetes ez nap, hanem az összes gyermek igazán jól érezhette magát. Volt ugráló vár, autókázás, céllövölde, családi vetélkedő, horgászat, arcfestés, bohóc műsor, lufi hajtogatás, tánc és a büfében minden földi jó. (Palacsinta, hot-dog, meleg szendvics, limonádé stb.) Az új ovisoknak – akik majd csak szeptemberben kezdik meg az óvodát – apró ajándékkal kedveskedtünk.

Rendezvényünk ismét egy méltó, élmény és eseménydús zárása volt a nevelési évnek!

Urbán Enikő
német nemzetiségi óvodapedagógus